Έξοδα αποστολής

Μέθοδοι αποστολής και κόστος:
Αποστέλλουμε σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο καθώς και σε χώρες της Ευρώπης. Πολύ σύντομα θα προστεθούν κι άλλες χώρες. 
Προσφέρουμε τους παρακάτω τρόπους αποστολής σε συνεργασία με αξιόπιστες εταιρείες: την ACS και τα ΕΛΤΑ για αποστολές εντός & εκτός Ελλάδας.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις χρεώσεις ανά προορισμό:
. Για Ελλάδα οι αποστολές είναι ΔΩΡΕΑΝ με χρόνο Παράδοσης 2-3 εργάσιμες μέρες.
. Για αποστολές στην Κύπρο τα έξοδα αποστολής είναι 10€ για παραγγελίες έως 99€ και ΔΩΡΕΑΝ για αποστολές άνω των 100€, με χρόνο παράδοσης 2-4 εργάσιμες μέρες.
. Για αποστολές εκτός Ελλάδας & Κύπρου, εντός Ευρώπης τα έξοδα αποστολής είναι 22€, με χρόνο παράδοσης 7-10 εργάσιμες μέρες.
Αναφορικά με τα έξοδα αποστολής για ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ισχύει η παρακάτω πολιτική:
. Οι επιστροφές από Ελλάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ σε περίπτωση αλλαγής για την πρώτη αλλαγή. Θα πρέπει να μας ενημερώσετε πάντα πριν την επιστροφή με δική μας χρέωση ώστε να λάβετε αναλυτικές πληροφορίες.  (δείτε αναλυτικά την πολιτική επιστροφών). Σε περίπτωση δεύτερης αλλαγής η χρέωση είναι 5€.
. Οι επιστροφές από Ελλάδα, σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αλλαγή ή δεν πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν, και επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων κοστίζουν 5€ για τα έξοδα αποστολής. (Δείτε αναλυτικά την πολιτική επιστροφών)
. Οι επιστροφές από Ελλάδα, Κύπρο ή εντός Ευρώπης σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος είναι ΔΩΡΕΑΝ.
. Οι επιστροφές από Κύπρο είναι σε περίπτωση αλλαγής χρεώνονται με έξοδα αποστολής 10€ σε περίπτωση χρέωσης παραλήπτη.
. Οι επιστροφές από χώρες της Ευρώπης, σε περίπτωση αλλαγής ή και απλής επιστροφής, καλύπτονται από δικά σας έξοδα (δείτε αναλυτικά την πολιτική επιστροφών).
ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούμε για οποιαδήποτε περίπτωση επιστροφής να επικοινωνείτε πρώτα μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας σας και τα στοιχεία παραλαβής.
e-mail: info@mirabellafashion.gr

+30 23820 26880
+30 23310 27747
+30 23510 77154
+3- 22310 38410
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Οι χρόνοι παράδοσης της παραγγελίας σας παρέχονται ως γενικός οδηγός και δεν λαμβάνονται υπόψη από τυχόν καθυστερήσεις που προκύπτουν από αργοπορία έγκρισης τους τρόπου πληρωμής σας από την συνεργαζόμενη τράπεζα ή paypal.
Στόχος μας είναι να εκτελούμε τις παραγγελίες εντός 24 ωρών από την έγκριση της παραγγελίας σας.
Η Mirabella Fashion δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις σε περιπτώσεις παρακώλησης σε τελωνείο της χώρας παραλαβής ή για φυσικές καταστροφές σε οδικές αρτηρίες που διακόπτουν τις μεταφορές.
Δεν δεχόμαστε τυχόν ακυρώσεις της παραγγελίας σε περίπτωση που έχει πραγματοποιηθεί ήδη η αποστολή.
Όλες οι παραγγελίες απαιτούν υπογραφή σας κατά την παράδοση επάνω στο courier voucher.
Ευχαριστούμε πολύ, 
Mirabella Fashion
Customer Service Team